fbpx

Бизнес дамата, предприемач и ментор с над 30 години опит Гена Събева стартира своя първи майсторски клас, който е част от менторската програма на Business Lady Club. В него ще могат да се включат 25 дами, които искат да стартират свой собствен бизнес.

Всички дами, които искат да бъдат част от майсторския клас на Гена Събева могат да кандидатстват в сайта на Business Lady Club до 10 декември. Програмата ще стартира през януари 2021 година и ще продължи половин година.

“Всички в менторската програма сме обединени около идеята да развиваме женското предприемачество в България, като споделяме знания и опит. Искаме да бъдем пример за успешни жени и да подкрепяме дамите да създават собствен бизнес”, споделя Гена Събева.

Майсторският клас на Гена Събева ще включва една среща с всички участници седмично, възможност за присъствие на допълнителни събития, индивидуални консултации, както и участие на общо обучение с другите ментори от програмата веднъж месечно. Програмата ще бъде изградена върху 7 ключови теми – откриване на талант, създаване на продукт по него, бизнес план, организация на целия живот на дамите, ефективно планиране за различни периоди, продажби и нетуъркинг.

Мисията на Гена Събева е да развива и подпомага предприемачеството в България. Тя е сред най-търсените и мотивиращи лектори, които са вдъхновявали стотици хора от сцените на събития като TEDxSerdikaWomen, Business Lady Excellence, Fuckup Nights Sofia и други.

//steam.bg/wp-content/uploads/2020/04/img_504359-2.png