fbpx

Мануела Драганова е екзекютив коуч, съосновател на платформата Upgrade Academy, съосновател на международния център Generative Mindset, член на групата Ditls Strategy в Калифорния и на Международната Асоциация за Генеративна Промяна.
Автор е на два романа по действителни събития – АНА, публикуван на български език през октомври 2019 година и на Ana’s Way, излязъл на английски език в САЩ през юни 2018.

Мануела завършва коучинг по системата Success Factor Modeling в Калофорния при международния авторитет в областта на личностното развитие Робърт Дилтс. Преди да започне да се занимава с приложна психология, тя ръководи Националния Хиподрум, където организира конни надбягвания, и е Председател на Съвета на Директорите на Хотел Рила в София.

В ролята си на коуч Мануела участва като лектор в семинари в САЩ и Германия. В България работи както с доказани бизнес лидери, така и с млади предприемачи. Спазва международните коучинг стандарти и нерядко помага на хората благотворително.
Мануела цени лоялността, нежността, емоционалната интелигентност и хумора. Тя е автор на програмата за личностно развитие “Пътеводител за успешна промяна”.

//steam.bg/wp-content/uploads/2020/04/img_504359-2.png