fbpx

Наталия Футекова – управляващ съдружник в ERP.BG и основател на образователната организация ERP Academy ще бъде сред членовете на журито в шестото издание на b2b Media Awards.

Конкурсът се провежда в условията на неочаквани затруднения за бизнеса и обществото. Време, в което компаниите показват своите изключителни програми, гъвкавост, иновативност, стратегии и грижа за служителите в усилията си за преодоляване на кризисните обстоятелства. Тази година конкурсът ще отличи доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално-отговорни кампании в отговор на кризата COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Новите категории за 2020 година са „Предприемачество в криза“, „Кампания с кауза в COVID-19“ и „Социален проект в отговор на COVID-19“.

Всички компании, които искат да се включат в b2b Media Awards могат да кандидатстват до 24 юни на адрес www.awards.b2bmedia.bg.

Повече за Наталия Футекова

Доц. д-р Наталия Футекова е управляващ партньор на ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер.  Тя съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активното участие в образователни и други обществени каузи.

През 2015 година основава ERP Academy – иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия с цел да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и ИТ.

Повече информация можете да откриете на адрес www.futekova.com

//steam.bg/wp-content/uploads/2020/04/img_504359-2.png