fbpx

Познатият от ъндърграунд средите MishMash, направи премиера на най-новия си сингъл. Заглавието „Да, да, да“ буквално дава положителен отговор на горещите емоции и  приключения, които лятото събужда, така както никой друг сезон не може.

Видеото ни отвежда в слънчевия Балчик, а сюжетът му разказва история за дива лятна любовна история, наситена с ярки чувства.

„Музиката, която правя е най-силното средство да кажа на хората какво мисля по различните теми, които ме интересуват, да споделям преживявания и опит, да се освободя от това, което ми тежи. Просто пея за това, което ме вълнува“, споделя MishMash.

Музиката и аранжимента на „Да, да, да“ са на Иван Тишев, който феновете познават като синеокия красавец от „Революция Z”.  Tекстът е на самия MishMash, а видеото е дело на режисьора Стивън Божидаров от Objective. Ще ви впечатли и момичето а в главната женска роля на видеото –  неустоимата Роси Николова.

След премиерата на „Да, да, да“ MishMash продължава да работи по нови проекти, като до края на тази година ще зарадва почитателите с първия си солов албум.

//steam.bg/wp-content/uploads/2020/04/img_504359-2.png